Surat al-baqarah ayat 216

Diwajibkan atas kamu berperang, padahal berperang itu adalah sesuatu yang kamu benci. Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui.

There was an error in this gadget

kesunyian~

  • Thursday, October 20, 2011
  • alhamdulillah.... its almost 2 month in Manipal...semua nyer just OK and belajar pon so-so jer.. aktiviti harian sebagai dak 1st year yang br start belaja ialah TIDURRR!!!

    sgt pelik naper setiap kali aku tidur awal akan bagun lambat? tapi belajar di Manipal amat memenatkan sbb kelas from 8-5.00....so its very easy to become sleepy at night.

    perkara paling EMO ialah carving! setiap kali kelas carving aku dapat rasekan tekanan darah aku mencanak naik....sometimes tangan aku mengigil bler tgh buat outline. setiap kali kelas carving semestinya akan berjalan sesorang (sbb dak2 laki sumer der mota) balik ke RT dengan panas terik dan perasaan emo teramat sgt.
    setiap kali carving bler tidak dpt berpikir dengan tenang, WAJIB terpikir nk balek malaysia!

    down gler sebab x der bakat terpendam~ huhu....

    MMMC nie seyesly tamak nak mampus! diorg just take another 25 new students!!! dah lah lab dental kecik share ngan senior lak tue...mmg money making institution.... limit dentist tuk 1 college is 50 students only and now batch 3 BDS ader 75 students!!!!! harap2 x lah jadi cam CUCMS....

    x sabar nk travel for this feb holiday! :p
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...