Surat al-baqarah ayat 216

Diwajibkan atas kamu berperang, padahal berperang itu adalah sesuatu yang kamu benci. Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui.

There was an error in this gadget

Hostel di Manipal

  • Tuesday, August 16, 2011
  • dicedok dari blog ini: http://mymerenk.blogspot.com









    Bagi girls yg pergi Manipal....saya ucapkan TAHNIAH kerana inilah bilik anda....gambar diatas merupakan international Hostel. Megah x megah tue......aduhhhhh.....semputttttt~

    For Boys........arghhhhhhhh?????

    Prepare for the worst jer lah....


    p/s: credit to CIK SHIKIN

    5 comments:

    mine said...

    sengkek duet ak..haha

    shikin said...

    eh ada toilet jugak ke eh dlm bilik? kalau ada best gileeeee sume sorg satu. tak sia2 aku byr cam haram mahal.

    kfad said...

    lawa gila bilik die!!!

    Sara Hanapi said...

    ni hostel ke hotellll ??? *sambil tarik2 pipi*

    Kh0| said...

    waa.. lawa nya bonny..
    agree with sara.. mcm hotel la..

    Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...